Moderna fastighetsrelaterade produkter i ett bolag som bygger på tradition och innovation.

Under slutet av 1950-talet beslutade Reinhold Gustafsson att implementera idén att bygga traditionell svensk funktionalism och kombinera hög kvalitet och rimliga hyror.

En inriktning som gjorde Reinhold till en av Sveriges mest legendariska byggmästare.

Besjälad av tron på att skapa win-win lösningar i all affärsverksamhet, hävdade Reinhold Gustafsson ofta att ”det är bättre att ha en del i ett större antal projekt som var och en ger rimlig lönsamhet, än att ha ett fåtal projekt med den högsta lönsamheten”.

Idag är detta historia och det nya Reinhold Europe ska inte äga eller förvalta fastigheter, men arvet lever vidare i bolagets visioner och dagliga affärsverksamhet fast nu med en ny inriktning kring fastighetsrelaterade produkter och tjänster med hög avkastning.

Kristinelund

I natursköna Kivik strax norr om Simrishamns tätort planerar Reinhold för ett attraktivt boende för dig i mogen ålder. Ca 30 välrustade marklägenheter med hög tillgänglighet och bekvämlighet i varierande storlek och med möjlighet till havsutsikt.

Kv Nattviolen

I centrala Södra Sandby, strax utanför Lunds centralort, bygger vi 25 attraktiva marklägenheter för dig i mogen ålder.

Hög tillgänglighet och bekväma lägenheter gör det enkelt att bo, samtidigt som den egna uteplatsen öppnar upp för skön utevistelse.

Byggstart planeras till kvartal två 2015. För närvarande arbetar Lunds kommun med en ändring av detaljplanen